Amphora Wellness aan de Molendijk Noord 69 te Rijssen heeft speciaal voor Valentijnsdag een arrangement voor 2 personen samengesteld. Voor 159 euro totaal kunnen 2 personen genieten van een gezichtsbehandeling, een rugmassage en gebruikmaken van alle wellnessvoorzieningen zoals sauna, solarum, relaxruimte en jacuzzi. Bij dit arrangement zijn ontvangst met koffie met diverse lekkernijen, een lunch en vers fruit inbegrepen. Het arrangement dient voor 14 februari 2010 geboekt te worden en is geldig t/m 30 april 2010.

Het kleinschalige maar professionele beautycentrum biedt dit jaar diverse speciale kortingen en acties. Zo verlootte Amphora onlangs een waardebon voor een geheel verzorgde beautydag tijdens de Ladies night in het Parkgebouw.

Amphora Wellness is een beauty- en wellnesscentrum dat beschikt over een eigen bar/-ontvangstruimte, twee behandelruimten, een sauna, solarium, jacuzzi en relaxruimte. De sfeer is gemoedelijk en kleinschalig, waardoor de gasten in alle rust kunnen genieten van alle faciliteiten. Eigenares Anneke ten Brinke ontvangt groepen van 2 tot maximaal 8 personen per arrangement.

Meer informatie: www.amphorawellness.nl of 0548-517777 anneke@amphorawellness.nl